Национална есенна кампания „Храната обича Kikkoman“

21 октомври - 17 ноември 2019г.

На 21 октомври започва националната есенна на кампания „Храната обича Kikkoman“, която ще продължи до 17 ноември и ще раздаде 84 страхотни кулинарни награди за най-големите фенове на кулинарията

За поредна година Kikkoman ще се опита да разкрие непоказваните лица на любими и традиционни кулинарни шедьоври. Този път, в кампанията „Храната обича Kikkoman“ на фокус ще са 4 кухни, събрали автентични вкусове от целия свят – италианска, средиземноморска, българска и барбекю.

Kikkoman ще застане редом до едни от най-атрактивните и обичани професионални готвачи, защото соевият сос с многовековна история е перфектният помощник на най-добрите. Шефовете неслучайно ще изберат да заместят някои от традиционните подправки именно с естествено ферментирал соев сос Kikkoman. Той подчертава естествения вкус на всяко ястие, без да доминира, като придава приятна наситеност и баланс на всичко. Чудесно се съчетава с месо, риба, морски дарове, тестени изделия, зеленчуци, салати, супи, та дори и с десерти. Независимо от коя част на света са.

От 21 октомври до 17 ноември на страницата на Kikkoman България във Facebook всички любители на кулинарните пътешествия ще могат да се докоснат до специалните рецепти и на четирима специални шеф готвачи. Разбира се, за най-талантливите и смелите ще има множество награди – всяка седмица от Kikkoman  са подготвили по 20 готварски сета и по 1 slow cooker.

Назад