Коктейл Мохито

Продукти

 

 • 1-2 Лайм плод
 • Мента листа
 • 50мл Бял ром
 • 10мл сироп Тесер Мохито
 • Сода
Инструкции за приготвяне

Блу Мохито

Продукти

 

 • 1бр. Лайм плод
 • 10мл сироп Тесер Мохито
 • 10мл сироп Тесер Синьо Кюрасо
 • 100мл сок Ябълка
 • Сода
Инструкции за приготвяне

Космополитан

Продукти

 

 • 5мл сироп Тесер Трипъл сек
 • 5мл сироп Тесер Червена Боровинка
 • 10мл сироп Лайм
Инструкции за приготвяне

Секс на плажа

Продукти

 

 • 40мл Водка
 • 20мл лик. Праскова
 • 80мл сок Портокал
 • 80мл сок Аананас
 • 2 даша Тесер Гренадин
Инструкции за приготвяне

Ягодова маргарита

Продукти

 

 • Ягоди плод
 • 40мл Текила
 • 20мл сироп Тесер Ягода
 • 20мл сироп Тесер Лайм
Инструкции за приготвяне

Сингапур Слинг

Продукти

 

 • 30мл Джин
 • 10мл лик. Трипъл сек
 • 10мл сир. Тесер Череша
 • 5мл сир. Тесер Гренади
Инструкции за приготвяне

Минт мент

Продукти

 

 • 2 топки сладолед Ванилия
 • 40мл сир. Тесер Зелена Мента
 • 150мл Прясно мляко
Инструкции за приготвяне

Фреш дей

Продукти

 

 • 20мл сир. Тесер Зелена Мента
 • 10мл сир. Тесер Лайм
 • Спрайт
Инструкции за приготвяне

Амарето кафе

Продукти

 

 • 10мл сир. Тесер Амарето
 • 1 доза Еспресо
 • Бита сметана
Инструкции за приготвяне

Френч шоколад

Продукти

 

 • 10мл сир. Тесер Шоколад
 • 1 доза шоколад на прах
 • 20мл Коантро-трипъл сек
 • 60мл Прясно мляко
 • Бита сметана
Инструкции за приготвяне